^ Naar boven ^

Wij zijn Jorien & Edgar  van der Horst. In 2006 zijn wij vanuit Nederland geëmigreerd naar het mooie Karinthie. In de zomer van 2013 hebben wij ons ontbijtpension “pension AdlerHorst” in Steindorf aan de Ossiacher See, verkocht. Sinds November 2013 wonen wij in Velden aan de Wörthersee. Wij hebben een appartementenhuis met elf appartementen gekocht, dat wij volledig verbouwd hebben en zijn vanaf de zomer van  2014 open. U bent van harte welkom om op onze site te kijken: www.velden-appartements.at

Onze kinderen Iris en Yoeri zijn inmiddels 25 en 23 jaar oud. Iris gaat naar de Universiteit van Klagenfurt en Yoeri werkt bij Uniquare in Krumpendorf.

Sinds 2006 is Jorien werkzaam in de makelaardij. Na het succesvol afronden van haar opleiding en het verkrijgen van de Befähigungsprüfung “Immobilienberater” aan de Wirtschaftskammer in Klagenfurt heeft zij haar eigen kantoor opgestart. Samen hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding en advisering van Nederlandstalige potentiële emigranten en vakantiewoning zoekers. Omdat wij in een vakantiegebied wonen en werken zijn wij uitermate goed op de hoogte van de commerciële mogelijkheden in deze regio. Dit betreft ook evt. verhuur/ onderhoud van een vakantiewoning of huis en begeleiding bij het opstarten van een pension, Gasthof of appartementenhuis.

Wij proberen volledig transparant te zijn en u al via deze website zoveel mogelijk informatie te verschaffen.Veel makelaars geven weinig informatie over objecten en proberen op die manier een potentiele klant te lokken contact op te nemen. Eenmaal bekend bij deze makelaar komt u hier niet meer vanaf. Het is dus van groot belang of u naast uw interesse in het Object ook met de verkopende makelaar in zee wilt. De verkopende makelaar waarbij u iets aanvraagt, wordt automatisch ook uw aankopende makelaar.

Wij raden u aan om, voordat u de informatie aanvraagt met ons contact op te nemen. Wij kunnen dan, vrijblijvend, samen bekijken of wij iets voor u kunnen betekenen.U maakt uiteindelijk zelf de beslissing aan wie u de makelaarscourtage wilt betalen.

Als u via ons de informatie aanvraagt, bent u er zeker van dat u via en door ons begeleidt wordt.

Wij zijn meer dan alleen Edgar en Jorien. Om u gedegen en succesvol te informeren is de samenwerking met gerenommeerde makelaarskantoren van wezenlijk belang. Daarom zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met meerdere  zeer gerenommeerde makelaarskantoren zoals Safe Immobilien aan de Wörthersee, Interimmobilia, Dolomitenbank (Ost-Tirol), Leitgöb (Salzburg), Nedwed in Bad Kleinkirchheim, Volksbank Immobilien en Remax. Daarnaast hebben wij betrouwbare contacten met, diverse andere makelaars in Oostenrijk, advocaten, notarissen en banken.

SONY DSC

© 2021 - Makelaar Karinthië