^ Naar boven ^

Regio Venetie: privé eiland Albarella: nieuwe villa met zeezicht

Vraagprijs € 2.400.000,--

Klik op de foto voor een grotere versie!

Huisbeschrijving:

De volledig nieuwgebouwde villa ligt op een van de mooiste locaties van het eiland met uitzicht op de zee en de 18-holes golfbaan. De hoogtepunten van de villa zijn, onder andere, het zeer grote terras van ca. 100 m² en het zwembad van 12 x 6 m en een diepte van 140 cm. In de dependance is er een gastenkamer met badkamer en de mogelijkheid om een kleine kitchenette te installeren, evenals een buitendouche.

 

WOONKAMER

Ca. 350 m² plus terras

 

INRICHTING

ongemeubileerd

 

CAR

1 carport voor 2 auto’s (ca. 35 m² + 3 parkeerplaatsen voor auto’s of 2 parkeerplaatsen voor auto’s en 1 golfkar in de open lucht

 

VLOEREN

Tegels, hout bij het zwembad

 

VERWARMING

Split airconditioning (warme en koude lucht) + fotovoltaïsch systeem (6 KW), warmtepomp voor de boiler

 

ENERGIECERTIFICAAT

in voorbereiding, energieklasse A/A+

 

vaste lasten: ca. € 3.000,-/jaar (vuilnis, beveiliging, trenino, pullmino) plus water, elektriciteit, IMU (onroerende belasting ca. € 1.000,-/jaar)

 

Isola di Albarella is een privé-eiland in de Italiaanse regio Venetië.

Het ligt ongeveer 40 km ten zuiden van Venetië bij de Podelta aan de Adriatische Zee.

Het eiland Albarella behoort tot de gemeente Rosolina in de provincie Rovigo. Het behoort tot het Venetiaans deel van het natuurpark van de Po Delta en maakt deel uit van het historische landschap van Polesine. Het is 5 km lang en 1,5 km breed en beslaat een oppervlakte van 5,28 km².

 

Het Isola di Albarella kan worden bereikt via een dam, maar de toegang is alleen toegestaan aan bevoegde personen. Om het eiland te betreden is een magnetische pas nodig, die alleen aan eigenaars en gasten op Arabella wordt verstrekt. De ontwikkeling tot een luxe resort begon in de jaren 1960. Vanaf de jaren negentig vond een verdere uitbreiding plaats met hotels, restaurants, sportfaciliteiten en vakantiewoningen en appartementen. De veiligheid van de gasten wordt gegarandeerd door een discrete en efficiënte bewakingsdienst.

 

De vegetatie van Isola di Albarella behoort tot de mediterrane macchia. Dit omvat de 150 soorten van de ongeveer 2 miljoen bomen, waaronder de Pinus pinaster en de Populus alba, waaraan het gebied zijn naam dankt.

 

Wij bieden deze villa aan in samenwerking met Safe Immobilien.

 

Vraagprijs: € 2.400.000,–

 

© 2024 - Makelaar Karinthië