^ Naar boven ^

Olijvenwijngaard in de Toscane

Vraagprijs € 310.000,--

Klik op de foto voor een grotere versie!

Huisbeschrijving:

Het object is gelegen in een zeer mooie, zonnige, panoramische ligging, maar toch dicht bij voorzieningen en is ideaal voor wie privacy en een rustige omgeving zoekt zonder ver van de rest van de wereld te zijn.

 

Bestaand gebouw:

Momenteel ongeveer 92 m² in de kelder + 92 m² boven plus een veranda van 16 m². De gemeente Licciana Nardi heeft de bestemmingswijziging goedgekeurd, d.w.z. de mogelijkheid om het gebouw om te bouwen tot een appartement met de mogelijkheid om de oppervlakte van het gebouw met 20% te vergroten tot 240 m2. Er is ook al een ontwerp voor de ombouw (zie hieronder). Er zou ook een zwembad kunnen worden aangelegd.

 

Grootte van het perceel:

8.000 m2 met 130 olijfbomen; nog 60-80 olijfbomen kunnen worden geplant. Het hele terrein is toegankelijk via wegen die kunnen worden gebruikt met een tractor en landbouwwerktuigen om het land schoon te maken.

 

Het huis is gelegen in Ripola/Lunigiana, Noord-Toscane, op een zeer zonnige locatie, genesteld tussen de heuvels, dicht bij de Ligurische kust en de Toscaanse Rivièra. Het ligt op minder dan 1 kilometer van het plaatselijke dorp, dat een plaatselijke bar, restaurant, slager en postkantoor biedt. In het stadje Licciana Nardi, op 10 minuten rijden in de vallei, vindt u een goede selectie van lokale winkels, bank, geldautomaat, postkantoor, dokter, bar, restaurant, mini-supermarkt en bakkerij.

 

Liciana Nardi is gunstig gelegen voor een rit naar de lange zandstranden van Toscane of een bezoek aan de pittoreske Cinque Terre in Ligurië en Lerici in 40 minuten met de auto, terwijl voor skiliefhebbers het dichtstbijzijnde skigebied op slechts 30 minuten afstand ligt. De dichtstbijzijnde toegang tot de snelweg is in de stad Aulla, op 20 minuten rijden met de auto, waar u ook winkels, restaurants en faciliteiten vindt, waaronder een treinstation met regelmatige verbindingen naar Milaan, Parma, Pisa, Lucca, Florence en Leghorn.

 

Wij bieden dit huis aan in samenwerking met Safe Immobilien.

Vraagprijs: € 310.00,–

 

© 2024 - Makelaar Karinthië